Ο σκύλος μου κοιμάται στο κρεβάτι και με σπρώχνει!

background image

Σκύλος

13/05/2021

Ο σκύλος μου κοιμάται στο κρεβάτι και με σπρώχνει!

Κάθε βράδυ, πολλές φορές πριν καν ξαπλώσω στο κρεβάτι τον βρίσκω κάτω από τα σκεπάσματα! Πολλές φορές πρέπει να μετακινηθώ γιατί τον εμποδίζω!

Πολλά σκυλιά λοιπόν αφήνουν τα κρεβατάκια τους, όσο άνετα κι αν είναι, και πολλοί σκυλογονείς αναρωτιούνται πως θα το αλλάξουν! Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Καιρός και χάδια

Αρχικά, ο καιρός παίζει σημαντικό ρόλο, αφού αν κάνει κρύο, το ζεστό πάπλωμα είναι ιδανικό. Ποιος θέλει να κρυώνει μόνος του κουλουριασμένος σε ένα στρογγυλό κρεβατάκι; Μαντέψτε! Τα σκυλιά έχουν κι άλλες στάσεις ύπνου και κυρίως τα μεγαλόσωμα δεν βολεύονται εύκολα! Ωστόσο, μη ξαφνιαστείτε αν τώρα που καλοκαιριάζει δε σας πλησιάζουν καν. Γιατί; Επειδή ζεσταίνονται και αυτά!

Βέβαια, υπάρχει κ η πιθανότητα να αισθάνονται στερημένα από χάδια και αυτός είναι ένας τρόπος να το δείξουν. Μοιάζουν με τα παιδιά και όταν κάτι τους απαγορεύεται, την ίδια στιγμή γίνεται το ίδιο ελκυστικό. Βάλτε κάμερα όταν λείπετε από το σπίτι και θα διαπιστώσετε ότι κάνει όλα τα απαγορευμένα .

Η σημασία της αγάπης

Βέβαια, τα σκυλιά είναι οι πιο αφοσιωμένοι σύντροφοι του ανθρώπου και η αγάπη τους κάνει θαύματα. Οπότε, η πιο γρήγορη και απλή απάντησή στο αρχικό ερώτημα είναι μία. Θέλουν να κοιμούνται μαζί μας γιατί απλά μας αγαπούν.

Άλλωστε, η αγάπη είναι η απάντηση για όλα και η αφοσίωση η απτή απόδειξη αυτής.

Μοιραστείτε το άρθρο!

background image